Kennismaken met het CMG?

We begroeten u graag in ons gymnastieklokaal in Gouda. Bel of mail ons voor een afspraak!
 Routebeschrijving

Auto:
(Vanaf A12/A20 Afslag Gouda)

Rijd richting Gouda. U blijft alsmaar rechtdoor rijden op deze weg, de Goudse Poort. Deze weg, de Goudse Poort, gaat na twee stoplichten over in de Nieuwe Gouwe O.Z. en vervolgens na vier stoplichten over in het Bolwerk. Bij deze grote kruising met stoplichten gaat u rechtdoor de brug over. Na een bocht naar links en naar rechts, gaat deze weg over in de Hoge Gouwe. U volgt deze weg voor 400 m. Sla rechts af de Aaltje Bakstraat in. Na 80 m. slaat u links af de Raam in. Volg deze weg voor 350 m. Verlaat nu de Raam en sla links af de Kuiperstraat in. Aan het einde van de straat slaat u links af. U rijdt nu de Peperstraat in. Het Centrum Media & Gezondheid bevindt zich direct aan uw rechterhand.

Het Centrum Media & Gezondheid is gevestigd in het hart van Gouda. Wij adviseren bezoekers om, gezien de schaarse parkeermogelijkheden, met het openbaar vervoer te reizen. Vanaf het station is het een kleine wandeling naar het CMG dwars door het pittoreske centrum. Mocht u wel met de auto komen, dan kunt u informeren of een van onze bezoeksvergunningen beschikbaar is. Deze reserveren we graag voor u.
U kunt ook parkeren in parkeergarage 'Nieuwe Markt' of parkeergarage 'Bolwerk'. Deze parkeergarages staan op borden aangegeven bij het binnenrijden van Gouda. Klik hier voor meer informatie over de parkeergarages.
 

Lopend vanaf Station Gouda:
Vanaf het Station Gouda Centraal (uitgang centrumzijde) loopt u linksaf via de Vredebest in de richting van het centrum. Bij het eerste kruispunt met verkeerslichten gaat u rechtdoor, de brug over de Kleiweg op. Deze straat loopt u volledig uit (over de markt, langs het stadhuis). Aan het smalle einde van de markt, de Wijdstraat, loopt  u rechts langs een groot gerestaureerd Jugendstilpand in gele baksteen, richting “Het Bespaarhuis”, waar u rechtsaf gaat, de Hoge Gouwe op. De eerste straat aan uw linkerhand is de Peperstraat. Het Centrum Media & Gezondheid bevindt zich na 300 m. aan de linkerzijde, met een brug over het water. U herkent het gebouw aan het tegeltableau 'Gymnastieklokaal RK Scholen'.

Centrum Media & Gezondheid
Peperstraat 35
2801 RD Gouda

0182-549445
info@media-gezondheid.nl