In the spotlight

2017: Winnaar Marc Cornelissen | Brightlands Award en ZonMw Parel

Bekijk project Bekijk alle projecten >

UP2U

Verandering stimuleren met interactieve storytelling

Bekijk project Bekijk alle projecten >

Positive Deviance

Hoe scholen op een innovatieve manier mentale veerkracht kunnen bevorderen

Bekijk project Bekijk alle projecten >

Bhutan Entertainment Media for Behavior Change Training Program

Bekijk project Bekijk alle projecten >

Entertainment-Education en kindhuwelijken

Bekijk project Bekijk alle projecten >

Welkom bij het Centrum Media & Gezondheid

Bent u op zoek naar innovatieve manieren om uw doelgroep te bereiken? Wilt u onderzoeken wat de effecten van uw projecten zijn? Of zoekt u een partner voor het ontwikkelen van uw communicatiestrategieën en mediatrajecten? We staan graag voor u klaar. Onze expertise strekt zich uit van conceptidee tot projectontwikkeling, implementatie en onderzoek. Onze flexibiliteit is onze kracht. Wij zijn er van overtuigd dat de wisselwerking tussen onderzoek, beleid en praktijk leidt tot de hoogste effectiviteit.

Het Centrum Media & Gezondheid (CMG) is Europees leider op het gebied van Entertainment-Education for Social Change. Onze projecten zijn wetenschappelijk gefundeerd en richten zich op actuele maatschappelijke vraagstukken op het terrein van gezondheid, patiëntencommunicatie, duurzaamheid, sociale tolerantie en actief burgerschap. Sinds de oprichting in 1999 heeft het CMG een rijke variëteit aan mediaformats, communicatie-interventies en onderzoeksprojecten ontwikkeld en uitgevoerd. We gebruiken daarbij entertainment media, storytelling en innovatieve communicatiemethoden om met name kwetsbare groepen te bereiken.


Lees meer
 

Het Centrum Media & Gezondheid brengt, door toepassing van de Entertainment-Education Strategie, media-interventies tot stand die een bijdrage leveren aan de gezondheid en kwaliteit van (samen)leven.