​CMG bij de Kwartaalclub Gouda

20 november 2014
Op uitnodiging van de Kwartaal Club gaf Martine Bouman op 7 november een presentatie tijdens de maandelijkse ledenbijeenkomst in restaurant Scheeps in Gouda.  

De Kwartaal Club is een communicatieplatform voor mensen met een hart voor Gouda. Veel leden van de Kwartaal Club zijn maatschappelijk actief en bekleden naast hun werk als journalist, voorlichter of kunstenaar, functies in het verenigingsleven en de politiek. De Kwartaal Club in Gouda kent jaarlijks de ‘Hart-voor-Goudaprijs’ toe aan een initiatief dat als waardevol wordt ervaren voor de plaatselijke gemeenschap.

Tijdens haar presentatie ‘Het geheim achter  E + M= SC²’ gaf Martine Bouman een kijkje achter de schermen van de activiteiten van het Centrum Media & Gezondheid (CMG). Sinds 15 jaar ontwikkelt het CMG innovatieve storytelling formats en communicatiemethoden voor het bevorderen van gezondheid en kwaliteit van (samen)leven. Projecten die aan de orde kwamen waren Sound Effects, Tips voor Scripts en het nieuwe CMG project Bhutan Entertainment Media for Behavior Change Training Program.

 
Terug naar het nieuwsoverzicht