CMG op de week van de ondernemers 2014 in Utrecht

08 april 2014
Op 8, 9 en 10 april vindt de Week van de Ondernemers plaats in het Beatrixtheater in Utrecht. De Week van de Ondernemers is het grootste en best gewaardeerde ondernemersevent van Nederland en staat dit jaar volledig in het teken van Groei.

Centraal staan interactieve sessies en workshops met topsprekers uit het bedrijfsleven, de politiek, media en wetenschap.
Het CMG liet zich inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, handige tips en visies.

Martine Bouman: “Het was een verfrissende kijk op nieuwe trends en technologieën om met maatschappelijke vraagstukken om te gaan. Voor ons is het belangrijk steeds op de hoogte te zijn van wat in verschillende sectoren speelt.”

Zo heeft TNO een sociale robot ontwikkeld om kinderen van 8-10 jaar met diabetes spelenderwijs meer over hun ziekte te leren (zie foto). Meer informatie erover is te vinden via deze link. Een andere voorbeeld dat zijn kweekvleesballetjes (zie foto) van Next Nature Netwerk, die in de nabije toekomst in verschillende smaken en kleuren voor kinderen verkrijgbaar zijn. En uiteraard zijn er talloze voorbeelden gedemonstreerd van 3-D printers, zoals een sprekende kopie van weervrouw Helga van Leur (zie foto).

Meer informatie over de Week van de Ondernemers kunt u vinden via: www.weekvandeondernemer.nl

Bron foto kweekvleesballetjes: Next Nature Netwerk.
 
Terug naar het nieuwsoverzicht