Wie we zijn

 

We zijn change agents

We zijn koplopers in het veld van Entertainment-Education for Social Change. We initiëren (pilot)projecten, ontwikkelen, testen en implementeren nieuwe communicatiemethoden en zijn trots op de balans van wetenschap en toepassing die ons werk typeert. Als leden van verschillende overheidscommissies en adviesorganen beïnvloeden we door onze kennis en expertise de maatschappelijke agenda.
 

We zijn onderzoekers

We voeren wetenschappelijk onderzoek uit in alle fasen van projecten. We implementeren zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek en onderbouwen projecten met doelgroeponderzoek, bruikbaarheidonderzoek en effectonderzoek. Hierbij hanteren we een hoge wetenschappelijke standaard.
 

We zijn mediaproducenten

We werken met een groot netwerk aan entertainment media professionals, scriptschrijvers, producenten, web designers en social media specialisten om zo het beste bij elkaar te kunnen brengen voor de totstandkoming van mediaprojecten voor social change.
 

We zijn consultants

Voor externe organisaties en bedrijven ontwerpen en implementeren we maatwerkprojecten voor Entertainment-Education for Social Change. We adviseren hen op het gebied van nieuwe communicatiemethoden, innovatief mediagebruik en samenwerkingsprocessen tussen mediaprofessionals en inhoudelijke specialisten. Al onze adviezen zijn wetenschappelijke gefundeerd.
 

We zijn capaciteitsbouwers

We trainen communicatie- en mediaprofessionals, we ontwikkelen onderwijsmodules in Entertainment-Education for Social Change en geven gastcolleges en lezingen op een aantal universiteiten. We trainen stagiairs, Master en PhD studenten en werken samen met Fulbright en andere stipendia voor buitenlandse academici. Over de jaren hebben we vele expert meetings, seminars en workshops op het gebied van Entertainment Education for Social Change geïnitieerd en gefaciliteerd.